IC foreningen på facebook

IC foreningen har oprettet debatforum på facebook – du er velkommen til at komme med indlæg.

Det kræver, at du er medlem af IC foreningen og har en facebook-konto.

IC foreningen`s facebook side er en lukket gruppe, så dine indlæg kun kan læses af andre medlemmer af denne gruppe.

Du skal så, når du er på din facebook-side sende en anmodning om at blive venner med IC foreningen. Derefter bliver det bekræftet, og du kan nu skrive og læse meddelelser i den lukkede facebook-gruppe.

IC foreningen påtager sig intet ansvar for indlæggene, men henviser til de enkelte deltagere, som fuldt ansvarlig for indholdet i indlæggene. HUSK at denne information, du får gennem dette forum, hverken kan eller må erstatte professionel medicinsk rådgivning og behandling. Rådfør dig ALTID med din læge, hvis du vil ændre eksempelvis din medicinering.