Invitation til IC/BPS-møde for medlemmer og andre interesserede d. 9. marts 2019 på

Folkestedet, lokale 1.1,
Carl Blochsgade 28, 8000 Aarhus

Mødet er for alle medlemmer samt partner, børn, forældre venner/veninder, professionelle samt andre interesserede.

Kl 12-12.45: Velkomst og frokost

Kl 12.45: Psykolog Carsten Simonsen

Kl 14.15: Kaffe/te, kage og snak

Foredraget med psykolog Carsten Simonsen har titlen:

Et godt liv med en kronisk lidelse- et godt liv med IC/BPS

Foredraget vil indeholde både latter og alvor.

Carsten Simonsen er privatpraktiserende psykolog, anbefalet af Sjældne Diagnoser, en rost foredragsholder og med et godt indblik i vores sygdom.

Hele arrangementet er gratis for medlemmer. Foredraget er også gratis for alle andre, men der kan tilkøbes frokost for 120 kr. Et stk. drikkevare samt kaffe og kage er inkluderet.

Tilmelding senest 28.2.2019 til entenlene.n.rasmussen@icforeningen.dk eller sms 41474680   eller peter.rasmussen@icforeningen.dk  eller 51512553

Frokost: Tapas fra Michaels Mad & Vin.

Vi glæder os meget til at se jer.
Venlig hilsen bestyrelsen i IC foreningen / BPS

• Gåafstand fra Banegården: 1000 m.
  • Bybus 12, 14 og 15.
  • Der er mulighed for fri parkering på parkeringspladsen ved det grønne område i krydset mellem Carl Blochs Gade og Thorvaldsensgade.
  • Der er 2 timers parkering i de nærliggende sidegader ved at stille p-skiven.
  • Der er betalingsparkeringspladser ved Godsbanen skråt overfor huset.