Erfagruppe Fyn

IC-erfagruppe dannet på Fyn.

Den 1. februar 2017 havde Inge Lise, Lene og Peter fra IC foreningens bestyrelse møde med tre fynske medlemmer i Odense. Der er i alt 7 medlemmer af IC foreningen på Fyn.

Mødet indledtes med en præsentationsrunde, som meget hurtigt i lige så høj grad blev en udveksling af erfaringer med medikamenter, behandlingsformer, dagligdagens foranstaltninger o.l. (Ingen tvivl om, at det bl.a. er her, erfagrupperne har deres styrke og berettigelse.)

Herefter fortalte Lene om, hvorledes erfagruppen i Nordjylland fungerer. Lene kunne videregive en række erfaringer og råd til de fynske medlemmer.

Der blev aftalt, et samarbejde mellem erfagrupperne på Fyn og i Nordjylland i form af udveksling af informationer.

Sonja Steenberg Hansen er kontaktperson i IC-erfagruppen på Fyn.

Kontakt person er:

Sonja Steenberg Hansen.  Norddalen 39, 5260 Odense S

Mail: sonjasteenberg@hotmail.com

Mobil:  29 82 58 24.

NYT møde onsdag den 15.-8. 2017 kl 15.45

Så havde vi det første erfagruppe – Fyn møde den 26/4 på biblioteket i Dalum, på Dalumbibliotek (motorvej og busser lige ved).

Vi havde et par lærerige og interessante timer. Vi blev enige om et nyt møde 15/8 kl 15.45 samme sted, evt. med en gæst udefra til fagligt input.

Punkter på næste møde bliver foruden en ’siden sidst’- runde bl a : erfaringer med medicin (på eller uden recept) samt erfaringer med kost og kosttilskud.

Ikke 2 IC forløb er ens, men det gir alligevel rigtig meget at snakke med hinanden om, hvilke gener vi slås med, og hvad vi hver især gør, for at få det bedre. Og vi gør meget, tro mig.
Sonja vil minde om næste møde her på siden, når datoen nærmer sig.
De, vi har adr. på, får naturligvis en indbydelse, men være søde lige at checke  jeres mail adr. og mobil nr stadig passer fra dengang, I meldte jer ind. Der er flere, vi ikke har fået respons fra.
Er du ikke fra Fyn, men interesseret i at have kontakt med andre med erfaring i blærelidelser, så er du meget velkommen.

Ev.t ægtefælle eller veninde ligeså.
Henvendelse til:  Sonja 29824825. Eller på messinger.